1.jpg

hurrikaani havanka - nopeat hoksottimet ja pohjaton työkalupakki!

Kesäkuussa 2018 sai tarina Muutosvalmiudesta alkunsa. Vielä saman vuoden aikana sai Camilla lisänimekseen Hurrikaani Havangan! Asiakkaan konseptin kirkastus -workshopin yhteydessä uudet ja vanhat ideat nivottiin tehokkaasti yhteen, siivottiin sivujuonteet, ja pakattiin tiiviiseen pakettiin – konsepti sai hurrikaanilta kyytiä! Kuitenkin siten, että tuo luonnonvoima toimi idea-generaattorina; sanoittajana sille, mitä tiimin jäsenet itse tuottivat. Ideoita pyöriteltiin ja hyöriteltiin, rakennettiin ideoita ideoiden päälle, ja valittiin parhaat! Hurrikaani toimi katalysaattorina, rönsyt siivoten ja ohjaten fokuksen takaisin tavoitteeseen, keskustelun lähtiessä pidemmille poluille. Vaikka aikaa oli käytettävissä hyvin rajallisesti, se käytettiin tehokkaasti, jolloin pystyttiin takaamaan maksimaalinen hyöty mahdollisimman pienellä panostuksella. Siihen ajatukseen kiteytyy koko Muutosvalmius-filosofia – kuinka saamme sinulle maksimaalisen hyödyn pienimmällä mahdollisella panostuksella.

Minun unelmani on optimoida sinun aiJASTASI SAAMASI hyöty.

Anna minun huolehtia siitä, että arvokasta aikaasi ei valu hukkaan. Varmistetaan yhdessä, että sinun aikasi jää käyttöön siellä, mistä siitä sinulle on eniten hyötyä. Minä hoidan loput, ja varmistan, että homma etenee ja projektit saadaan päätökseen määräaikaan mennessä, tai mielellään jo hieman aiemmin.

Kova ammattitaito yhdistettynä vahvaan teoreettiseen osaamisen kolmelta eri tieteenalalta; yleinen kasvatustiede, positiivinen psykologia ja coaching, antavat erinomaiset valmiudet tukea yritysten, ja ihmisten, kasvua kohti täyttä potentiaaliaan.

Minusta ja kokemuksestani saat lisää tietoa klikkaamalla alhaalla olevia kuvakkeita, jotka ohjaavat sinut some-kanaviini LinkedInniin, Facebookkiin, Instagramiin ja Twitteriin. Klikkaa connect, ja keskustellaan, mitä kaikkea kivaa keksitään yhdessä!

Rakkaudella, Camilla Havanka