KEHITTÄMISEN ULKOISTAMISESTA DRAIVIA KANSAINVÄLISEN LIIKETOIMINNAN TUEKSI

Case mightifier

Mightifier on edTech-sovellus, jonka takana häärii energinen Mighty United Ltd.:n start up crew! Mighty United Ltd. on perustettu vuonna 2015, jolloin Mightifier alkoi välittömästi kasvattamaan suosiotaan niin kotimaassa, kuin myös kansainvälisesti. Mightifier on luonteenvahvuuksiin ja positiiviseen psykologiaan perustuva ohjelma, joka edistää sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen oppimista sekä rakentaa kannustavaa koulu- ja työilmapiiriä.

Kesän 2018 aikana Migtifierin tavoitteena oli tuottaa nopealla aikataululla positiiviseen psykologiaan pohjautuvaa oppimateriaalia sovelluksensa tueksi erityisesti Aasiaan ja Amerikkaan keskittyvän liiketoimintansa tueksi.

Mightifierin Anna Hallikainen kertoo: ”Kollegani suositteli Camillan asiantuntemusta, ja niiden perusteella sovin puhelun Camillan kanssa pikimmiten. Heti ensimmäisen puhelun aikana koin, että olimme muodostaneet vahvan, yhteisen tavoitteen kiireisen projektin suhteen.”

Pian puhelun jälkeen startattiin projekti, jonka aikana osa kehittämisprosessista ulkoistettiin, jotta arvokasta aikaa saatiin vapautettua yritystoiminnan operatiivisiin toimintoihin, jotka tukivat ulkomaisen liiketoiminnan kasvattamista. Projektin aikana kävimme läpi jo olemassa olevat koulutusmateriaalit, ja tehtiin niiden jatkokehittämissuunnitelma, sekä luotiin täysin uutta koulutusmateriaalia Mightifierin toiveiden mukaan.

”Camillan selkeä ja eteenpäin pyrkivä kommunikaatio on vakuuttavaa, ja työnäytteet erinomaisia. Nämä seikat yhdistettynä Camillan nopeaan reagointikykyyn ja siihen, kuinka nopeasti hän ymmärsi tavoitteemme, teki yhteistyökumppanin valinnasta helppoa.”

Ulkomaisen liiketoiminnan vahvistamisen yhteydessä koulutusmateriaalit haluttiin integroida osaksi ulkomaan liiketoiminnassa toimivan yhteistyökumppanin, ja maailman suurimman lasten ja nuorten kirjojen kustantamo Scholastic Publishing:in kirjasarjoja. Intergraation kohteeksi valittiin 25 sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen oppimista käsittelevää kirjaa, joihin jo olemassa ollut materiaali sekä tämän projektin yhteydessä tuotettu täysin uusi koulutusmateriaali integroitiin. Tämä vaihe koostui pidemmästä luovan työn osuudesta, jossa ulkopuolinen näkökulma ja osaaminen opetusmateriaalin muokkaamisesta helpotti huomattavasti työtaakkaa kiireisen projektin yhteydessä: ”Yhteistyön tuloksena tuotetut materiaalit otettiin heti käyttöön, ja ne ovat isossa roolissa varsinkin ulkomaisessa liiketoiminnassamme.”, kertoo Anna.

”Yhteistyömme on ollut ilahduttavan jämptiä, energistä ja luotettavaa. Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, miten Camilla panostaa yhteisen ymmärryksen saavuttamiseen, pitää tavoitteet kirkkaana ja kuitenkin sopeutuu tarvittaessa muutoksiin nopeallakin aikataululla. 

Uskon, että jokainen yritys voisi jollain tavalla hyötyä Camillan tarjoamista palveluista. 10/10!”

2.jpg
 

MITEN MUUTOSVALMIUS VOISI PARHAITEN AUTTAA SINUA?

Mietitään yhdessä! Saat minuun yhteyden joko soittamalla numeroon (+358) 45 122 3645 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen camilla (at) muutosvalmius.com.

Halutessasi voit myös jättää viestiä alla olevan kaavakkeen kautta, niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten. 

Nimi *
Nimi