0-3.jpg

MUUTOSVALMIUDESTA TUKEA KIIHTYVÄÄN KASVUTAHTIIN

CASE MARKKINOINTIAKATEMIA

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on kasvuyritys, Suomen johtava digitaalisen asiakashankinnan edelläkävijä, joka tarjoaa digitaalisen markkinoinnin palveluita Suomessa ja kansainvälisesti. 

Vaativa asiantuntijatyö yhdistettynä MarkkinointiAkatemian voimakkaaseen kasvuun on tuonut mukanaan uusia haasteita tarjota jatkuvasti parempia HRD-palveluita henkilöstölle, jotta voidaan tukea ihmisten kasvua liiketoiminnan kasvun ohella.

Kaiken keskellä on ihminen.

 

Tämän arvon mukaan toteutetaan myös jokainen taidolla ja sydämellä toteutettu asiakastyö. Ja juuri siksi – voimakas kasvu on mahdollista.

 

Valmennusta itsensäjohtamiseen ja hallinnan tunteen säilyttämiseen

”Meillä tehdään vaativaa asiantuntijatyötä ja välillä on kova kiire ja paine. Halusimme tukea työntekijöiden itsensäjohtamista ja keskittyä erityisesti kiireen tunteen ja stressin käsittelyyn ja oman työn hallinnantunteen säilyttämiseen”, kertoo henkilöstokoordinaattori Mirka Riikonen.

 Näistä tarpeista käsin suunniteltiin itsensäjohtamisen valmennus, joka toteutettiin yhteistyössä Psykologipalvelu Hanna Siefenin kanssa. Valmennuksen tavoitteena oli saavuttaa psykologisia muutoksia, jotka edistäisivät työtä ja helpottaisivat koettua työtaakkaa voimakkaassa kasvussa. Yhteistyön avulla pystyttiin varmistamaan, että liiketoiminnan kasvaessa myös ihmisillä on mahdollisuus kasvaa.

0-5.jpg

”Camillan kanssa keskustellessa tuli välittömästi sellainen olo, että kaikki yhteistyö, mitä hän tarjosi meille, oli räätälöity juuri meille ja meidän tarpeitamme ajatellen. Erotuksena isompiin toimijoihin hän myös antoi meille tilaa harkita ostopäätöstä, ja vakuutti asiantuntijuudellaan enemmän kuin myynti-innokkuudellaan. Itsensäjohtamisen valmennukset olivat kovin tykättyjä, ja ihmiset ovat jo toivoneet jatkoa.”

Psykologisten muutosten läpivieminen on hidasta, mutta matka on aloitettu! ”Valmennuksen hyödyt konkretisoituvat varmasti ajan kanssa, kun työntekijät vähitellen oppivat muuttamaan omia ajatusmallejaan. Tämähän on asia, joka ei koskaan muutu hetkessä vaan vaatii paljon työtä ja tukea”, Mirka toteaa. Ja juuri tällaisilla kasvumatkoilla tukena toimii Muutosvalmius.

”Voisin suositella Camillan palveluita eteenpäin ystävälle tai kollegalle! 10/10!”

-       Mirka Riikonen, MarkkinointiAkatemia


MITEN MUUTOSVALMIUS VOISI PARHAITEN AUTTAA SINUA?

Mietitään yhdessä! Saat minuun yhteyden joko soittamalla numeroon (+358) 45 122 3645 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen camilla (at) muutosvalmius.com.

Halutessasi voit myös jättää viestiä alla olevan kaavakkeen kautta, niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten. 

Nimi *
Nimi