0-3.jpg

LX-SUUNNITTELULLA SELKEYTTÄ JA TEHOA OPPIMISPROSESSEIHIN

CASE JOYLLA

Joylla Oy Ab tarjoaa positiivisen psykologian koulutusta ja valmennusta yrityksille ja yksityishenkilöille, mukaan lukien Suomen laajin positiivisen psykologian koulutus (Positive Psychology Practitioner 20 op). Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen.

Osa Joyllan koulutustarjonnasta järjestetään verkko-opintoina, ja he olivat erityisesti kiinnostuneet kehittämään oppimisalustansa pedagogista polkua, jotta oppimisesta tulisi opiskelijoille mahdollisimman helppoa, hauskaa ja tehokasta. Seitsemän kuukautta kestävän pitkäjänteisen yhteistyön tavoitteena oli myös uudistaa verkko-opintokokonaisuuden rakenteita ja tehostaa prosesseja, jotta koulutuksen moderoinnista aiheutuvaa työtaakkaa voitaisiin keventää.

”Camilla valikoitui yhteistyökumppaniksemme erityisesti hänen positiivisen psykologian tietämyksensä vuoksi. Camilla on myös sopivalla tavalla itsevarma asiantuntija, ja hänen kiinnostuksensa pedagogiikkaa kohtaan välittyy”, kuvailee Joyllan toimitusjohtaja ja toinen pääkouluttaja Netta Lehtonen.

Netta kuvailee yhteistyön sujuneen yli odotusten; ”Erityisen tyytyväinen olen ollut Camillan oma-aloitteisuuteen ja siihen, että hän todella uppoutuu siihen mitä tekee! Ja se näkyy! Pidän myös Camillan tavasta katsoa asioita laajasti eri näkökulmista. Hän on myös aina rohkeasti valmis muuttamaan mielipidettään, mikäli jostakin asiasta saatu lisätieto muuttaa asioita.” 

”Yhteistyö oli palasteltu sopiviin palasiin, jotka lopussa muodostivat selkeän kokonaisuuden, ja se jätti myös hyvän mahdollisuuden jatkoa varten. Yhteistyö on helpottanut koulutuksemme kehitysprojektia ja antanut meille tilaa keskittyä muihin huomiotamme vaatineisiin asioihin, joita lisääntynyt kasvumme on tuonut mukanaan”, Netta jatkaa.

 ”Voin lämpimästi suositella Camillan tarjoamia palveluita, ja itseasiassa meillä voisi itsellämmekin olla jatkotarpeita yhteistyölle! Lämpimät kiitokset Camillalle hyvästä ja asiantuntevasta yhteistyöstä. Saimme enemmän kuin mitä osasimme toivoa tai odottaa! 10/10!”, kiittelee Netta.


MITEN MUUTOSVALMIUS VOISI PARHAITEN AUTTAA SINUA?

Mietitään yhdessä! Saat minuun yhteyden joko soittamalla numeroon (+358) 45 122 3645 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen camilla (at) muutosvalmius.com.

Halutessasi voit myös jättää viestiä alla olevan kaavakkeen kautta, niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten. 

 

Nimi *
Nimi